Házavatás

A Házavatás egy több lépcsős tisztítási folyamat, melyet bármilyen helységre, lakásra, házra, üzlethelyiségre, vagy akár egész cégre is alkalmazható.
Az életterületünket nem csak fizikai síkon kell megtisztítani és rendben tartani, hanem energetikailag is. Minden korábban ott történt esemény egyfajta specifikus energetikai és információs lenyomatot hagy a térben. Amelyek nagy erővel hatnak ránk folyamatosan. Ehhez jönnek még olyan lények jelenléte, mely szintén sok negatív szennyeződést hagyhat a térben, főleg ha rendszeres a látogatásuk, és ezzel kapukat, átjárókat nyitnak a térben. Valamint az oda járó, emberek is vihetnek oda mind energetikai negatívitásokat, mind entitásokat. Ilyen esetekben az ember azt veszi észre, hogy különböző nyomasztó érzetei támadnak az adott helyen, az ott élők hangulata, életminősége, kapcsolataik elkezdenek romlani. A gyerekek nagyon érzékenyek az ilyen dolgokra, rájuk különösen negatívan hathatnak ezek (akár viselkedés, akár fejlődés szempontjából). Cégek és üzletek esetében a forgalom visszaesik, az ott dolgozók képtelenek az együttműködésre, állandóak a viták, nézeteltérések.

A Házavatás távkezelésként történik, mely során elvégzünk egy több lépcsős tisztítást. A tér tisztítása tartalmaz:
– egy entitástisztítást, mely minden a helységben tartózkodó vagy a helységhez kapcsolódó lény, entitás, szellem eltávolítása
– minden kapu, átjáró, rés bezárása
– a negatív információs minták törlése a térből
– és a negatív energiák kitisztítása a térből.

Aztán történik egy energetikai töltés, majd egy védelem kialakítása.
A Házavatás segít, hogy az ott élők, ott dolgozók, vagy az oda járó emberek jobban érezzék magukat a helyen. Üzlethelyiségeknél, cégeknél segíti a forgalom növekedését. Valamint az emberek közötti kapcsolatok minőségét is javítja.

A Házavatás hatása egy pár fős lakásra, házra kb 9 hónapig tart, egy forgalmas üzlethelyiségnél kb 3 hónapig. Kimondottan ajánlott új lakásba, házba költözéskor, illetve ingatlan eladásakor, ha minél előbb szeretnénk vevőt találni!

 

Házavatás utáni visszajelzések:

“Csak ajánlani tudom..igazán hasznos..és évente ajánlott. Móni a legjobbb…Azért mert valamit nem látsz attól még ott van..és érezhető utánna a változás…ha kritikus a helyzeted…anyagilag, munka vagy párkapcsolat, vagy az anyós…vagy betegség….akkor ezt mindenképppppp ajánlom. Minőségi változást okoz.”
/Anita 2019. január/

“Szia! Itt nálam karácsonykor csodák történtek. A fiam megváltozott. Nyugodt lett, és nagyon kedves. Jobban is alszik. Köszönöm mégegyszer! Puszi”
/Hajni 2018. december/

“Férjemmel lényegesen könnyebbé és megértőbbé vált a kommunikációnk, ezáltal nyugalmasabbá váltak napjaink. Kisebb a feszültség, finomabb hangnemben beszélünk egymással és a megoldandó feladatainkról is hasonló módon gondolkodunk. Ez feltétlen nagy változásnak számít az életünkben, de az okát csak én tudom, ő nem hisz semmiben, csak amit kézzel is megfoghat. Ha ez a jövőben is így marad, igen jelentős pozitív változást hoztatok az életünkben. Nem hiszek a véletlenekben, látod egybeesett a házunk teljes felújítása a mentális tisztítással is. Ennél nagyobb takarítást és felújítást nem is lehetett volna végezni. Nagyon szépen megköszönöm segítségeteket és a továbbiakban is jó egészséget és sok sikert kívánok munkátokban. Köszönönettel és tisztelettel”
/Magdolna 2018. június/

 
Egyéni kezelések
Árlista
Vélemények
Elérhetőségek