Access Energetic Facelift

Lehetséges, hogy fiatalabbnak nézz ki és érezd magad ANÉLKÜL, hogy botulizmust kellene injekciózni a testedbe vagy akupunktúrás tűkkel megszurkálni, vagy más traumát teremteni a testedben?

Az Access Consciousness Energetikai Facelift egy csodálatos kezelés, ami visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatása van az egész testen. Ha többször futtatjuk (legalább 10-szer), akkor tartós változást eredményez. A kezelés a testben tárolt TRAUMÁKAT oldja, és ezzel éri el a test regenerálódását.

Az Access Consciousness Energetikai Ránctalanítás abban különbözik a többi alternatív kezeléstől, hogy ez gyengédebb, kedvesebb, és könnyedebb neked és a testednek. Hogyan lehet még ennél is jobb?
Arra használjuk az energiákat, hogy megemeljük és megfiatalítsuk az egész testet, finom, kellemes, megnyugtató érintéssel és táplálással az arcon és a nyakon.

Az Access Consciousness Energetikai Ránctalanítás kezelést világszerte alkalmazzák termál fürdőkben, masszázs szalonokban, fiatalító központokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és wellness központokban.

 
Access Bars and Body Processes
Access Csücsök
Egyéni kezelések
Árlista
Vélemények
Elérhetőségek