Access Bars and Body Processes

ACCESS BARS TERÁPIA – ÉLETET AKTIVÁLÓ PONTOK 

A “Barok futtatása” az Access Consciousness eszköze. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ez azt jelenti, hogy a fejünkön lévő 32 pont (Bar) gyengéd érintésének segítségével egyszerűen tudsz elengedni mindent, ami megakadályozza azt, hogy képesek legyünk elfogadni.

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit akarva-akaratlanul felvállalsz!

Az életed mekkora részét töltöd (pót)cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, ha szeretnéd, ha hajlandó vagy többet el/befogadni!

 

 

Hogy mi is a “BARS”?

Gary Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát. Ahogy ő mondja, van 32 energia sáv, ami körkörösen és hosszában helyezkedik el a fejünkön. Ezek a sávok elraktározzák minden valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses összetevőjét. Vannak sávok a gyógyításra, a testre, a tudatosságra, a kreativitásra, az erőre, szexre és pénzre, hogy csak néhányat említsünk. Minden gondolat, ötlet, döntés amit valaha is meghoztunk gyakorlatilag besűríti az energiát és határt szab az adott terület kapacitásának,ezzel megnehezítve a változtatás, a pozitív mozdulás lehetőségét.

 

Az ACCESS BARS gyors, dinamikus, pragmatikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az ACCESS BARS igen erőteljesen éri el, hogy a tudatosság minél hatásosabban járja át az életed, lehetővé teszi, hogy megnyílj és minél több mindent legyél képes befogadni anélkül, hogy beleragadnál az előítéleteid csapdájába.

A kezelés fájdalommentes, kényelmesen, fekvő helyzetben történik és leginkább a masszázshoz hasonlítható, időtartama 60-90 perc. A gyengéd, megnyugtató folyamat során, erőfeszítés nélkül törölhető bármilyen hátráltató erő, korlátozó gondolat, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál. Betegségek esetében erősen támogatja a test és lélek gyógyulását.

A kezelések hatására kapcsolataink javulhatnak, egészségügyi problémáink megoldódhatnak, a gyerekek tanulási képességei, készségei ugrásszerűen nőhetnek. A kezelés hatása már az első alkalom után érezhető. Segít abban, hogy megerősödjön benned a befogadás képessége, ami által elérheted azt az életet, amire mindig is vágytál, hogy az álmaid valósággá válhassanak. Visszakaphatod az életbe és magadba vetett hitedet, önbizalmadat, teremtő erődet, kreativitásodat.

Gary Douglas az Access alapítója szerint: “A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed egyik legjobb masszázsát kapod. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén.”

 

https://www.accessconsciousness.com/en/micrositesfolder/accessbars/

 

Az ACCESS BODY PROCESSES

A tested egy érzéki, érzékelő organizmus. Te és a tested, egyedi módon érzékelve, tudatában vagytok mindennek. A tested arra lett tervezve, hogy a megtestesülésed tudatosságát adja neked, a körülötted lévő világ energiájáról való tudatosságot. Meg van a képessége, hogy egy nagyszerűbb megtestesülés lehetőségének tudatosságát adja.

Az Accessben, hogy a szóbeli tisztítások az éberség szintjeinek, míg a testkezelések az energiának nyitnak ajtót.

Ezek kézrátételes testkezelések, amik kikulcsolják a feszültséget, ellenállást, betegséget a testből, az által, hogy átváltoztatják az energiát dinamikusan.

Mi lenne, ha fel tudnád számolni a korlátokat, amiket bezártál a testedbe, amik jelenleg megteremtik a módosulásokat a tested működésében, és ezáltal sokkal hatékonyabbá válik és sokkal kevesebb igénye lesz arra, amit ennek a világnak a legjobbjaként határoztak meg az emberek?
Mi lenne, ha az élelemnek, táplálék kiegészítőknek és az edzésnek szinte semmi köze nem lenne ahhoz, ahogy a tested valójában működik? Mi lenne, ha könnyedséget, örömet és egységet élnél meg a testeddel messze túl azon a szinten, amit eddig lehetségesnek tartottál. Hajlandó lennél felfedezni a lehetőségeket?

 

https://www.accessconsciousness.com/en/micrositesfolder/access-body/

 
Access Energetic Facelift
Access Csücsök
Egyéni kezelések
Árlista
Vélemények
Elérhetőségek