Minden megoldódik

„A Mester így folytatta:

Én a tudásomban vagyok és jelen pillanatban annak a tudatában létezem, hogy vihar közeleg, ami lehet, hogy hatással lesz rám, de lehet, hogy nem. A TUDATOSSÁG NEM AGGÓDIK emiatt, hanem megérti, hogy mindig a tökéletesen megfelelő helyen van, MINDEGY, HOGY MI TÖRTÉNIK.

Te aggódsz, hogy a gondolataid következtében valami negatív dolgot vonzol be. ÉN A TELJES TUDATOSSÁGBAN VAGYOK, NEM AGGÓDOM AZON, HOGY MI FOG TÖRTÉNNI, ÉS ÍGY ÁLTALÁBAN NEM IS TÖRTÉNIK SEMMI ROSSZ.

Pontosan attól, hogy megpróbálod irányítani a gondolataidat, valóban bevonzod azokat az energiákat, amelyek konfliktusokhoz, stresszhez és viharokhoz vezetnek az életedben. Én egyszerűen nem ebben létezem. …

Én tudatosságban létezem. Vagyok, Aki Vagyok. Én Létezem. Most itt vagyok, a potenciálok széles skálája vesz körül, ám nem gondolkodom rajtuk. És valahogy mégis minden kialakul.”

„VALÓDI ÁTTÖRÉS, AMIKOR EGY EMBER KÉPES A GONDOLKODÓ ÜZEMMÓDBÓL AZ EGYSZERŰ TUDATOSSÁGBA LÉPNI.

A gondolkodás, csak korlátozza a lehetőségeket és az energiákat. A Mester a tudásban létezik, nem a gondolkodásban, és ez nagyon nagy különbség. …

A tudatosságban is ott lehetnek a gondolatok, ez az „ÉS” része a dolognak. Ám amikor a tudomásban vagy – „Vagyok, Aki Vagyok; Én Létezem; jól érzem magam” –, az megváltoztatja a feléd tartó energiákat.

A tudatosságban már nem kell semmit sem megszűrni vagy korlátozni, készen állsz mindenre, az energiák pedig igazodnak és változnak, hogy ezt előmozdítsák.

MINDEN MEGOLDÓDIK. ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL. Nem szükséges hozzá munka vagy gondolkodás. Az egész a Megengedésről szól. …

EGYSZERŰEN HAGYNI KELL A TUDATOSSÁGRA REAGÁLÓ ENERGIÁKAT BELÉPNI. Ahelyett, hogy aggódna és meg akarná oldani a dolgokat, a Mester egyszerűen MEGENGED. Így az energiák természetes módon igazodnak hozzá, a tudatossága szerint érkeznek be, hogy szolgálják őt. …

Csak vegyél egy nagy lélegzetet, és engedd meg, hogy megérkezzen!

A szabadság az, amikor megengeded, hogy az energia belépjen az életedbe és szolgáljon téged – de nem követeled, nem manipulálod, nem erőszakkal berángatod, hanem egyszerűen MEGENGEDED.

MINDEN MEGOLDÓDIK! – Minden megoldódik, mert megengeded, hogy így legyen.

  • Mester… Készen állok túllépni mindezen, hogy „energiatervező” lehessek. Készen állok végre élni!
  • A Mester mosolyogva így szólt:
  • Ez először egy kissé furcsa érzés lesz. Az elméd minden alkalommal vissza fog ugrani a problémákhoz és az aggodalmakhoz, és eleinte nagyon furcsa lesz, hogy csak egy mélyet lélegzel, és a félelem helyett, a tudatosságban leszel. Bátorságra lesz szükséged ahhoz, hogy megbízz abban, hogy minden megoldódik.
  • Ez még mindig jobban hangzik, mint az az unalmas, szürke élet, amit éltem, tele félelemmel, kétséggel és hiányérzettel. Mester, mostantól kezdve valahányszor a félelem felüti a fejét, egy mély lélegzetet fogok venni, és visszaemlékszem arra, hogy minden megoldódik.”

/Adamus Saint-Germain – Egy Mester Emlékiratai – A delfin (részletek)/