…a megvilágosodás a minden

“Ami számít, hogy eljussunk a legmagasabb rezgésű tartományba, abban a lélektípusban illetve dimenzióban, amelyben jelenleg újjászületünk. Ekkor leszel boldog.

Elérni a megvilágosodást nem minden, mert a megvilágosodás a minden.

Lényegében minden lélek megvilágosodott. Ahogy tested egyetlen sejtje tartalmazza faj egész DNS-ét, ugyanúgy minden lélekben, típusától függetlenül, jelen van a spirituális DNS. Ebben a spirituális DNS-ben pedig ott van a megvilágosodás!

Az élet és a reinkarnáció célja nem az, hogy megvilágosodjunk – hanem a létezés maga, és hogy teljes életet éljünk annak végtelen tapasztalataival.

Elérhetsz a megvilágosodás élményéig. Ebben az esetben megtanulod, hogy egyre magasabb rezgésű lélektípusokba mintázd magad. Amennyiben ez a sorsod, óriási kihívás és boldogság egyaránt, mert a legtöbb lénnyel ellentétben, végül közvetlenül tapasztalhatod a nirvánát, és ennek eredményeképpen megszerzed azt a tudást, tapasztalatot és eksztázist, amelynek leírásához már nincsenek szavak.

Egy ilyen dimenzióközi hóviharban egyetlen hópehely sem részesül kellemesebb utazásban, mint a másik. Egyszerűen csak különböznek. A lelkek rezgési sebességüknek megfelelően csoportosulnak. Ezért társulnak a megvilágosodást kereső lelkek hasonló lelkekkel és még többen vonzódnak a megvilágosodott lelkekhez, akik megtaníthatják nekik az újramintázás művészetét.”

/Rama Dr Frederick Lenz/