Hálamandala

Sok eszköz van manapság ami segíthet, hogy a negatív gondolatainkat pozitívakká tudjuk változtatni. Mégis van egy nagyon evidens dolog, ami mégis nagyon erőteljesen képes erre, és ez a HÁLA. Ez olyan egyszerű és mégis, olyan gyakran figyelmen kívül hagyjuk.

A hálával járó mandala készítése a hálát, egy egészen más gyönyörű szintre emeli. Ehhez mindössze egy tollra vagy ceruzára és egy darab papírra van szükség. Kövesd a kört, vagy csak rajzolj szabadon. Ha segít, keresd meg a kör közepét és kezd onnan. Kísérletezhetsz az írás irányával, a szavak méretével és írásmódjával. Csak kapcsolódj a tudatfolyamodhoz és szerkesztés nélkül írd amik feljönnek a lelkedből!

Aztán lélegezz mélyen és lazítsd el a tested és a lelked. Majd írd le ami jön, mindent amiért hálát érzel. A számodra jelentősebb dolgokat írhatod nagyobb betűvel vagy más színnel is akár. Csinálhatsz több hála mandalát is, például egyet az önmagad felé érzett háláról, másikat a családod és kapcsolataidhoz kapcsolódó hálás dolgokról, egy harmadikat pedig a hétköznapi kisebb dolgok miatt érzett háláról.

Ha segítségre van szükséged a negatív dolgok megváltoztatásában, több tudati technikával várom jelentkezésed az alábbi elérhetőségeken:
Gábor Móni
+36/70/602-1813
moluga.com
moluga.com@gmail.com